Posted on

The Breaker Upperers (2018)

Genre: Comedy, Movie
Quality: Year: Duration: 82 MinView: 348 views
116 votes, average 5.1 out of 10

Nonton The Breaker Upperers (2018) Subtitle Indonesia

Sinopsis The Breaker Upperers (2018) : Loro wanita nglakokake bisnis kanggo mbuwang pasangan dhuwit kanggo dhuwit nanging yen ana kalbu nggawe kekancan.

Tagline: Breaking up just got easier
Cast: , , , , , , ,
Director: , ,
Country:
Release:
Language: English